KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2015 Příbramské rodiny si užily Podzimních radovánek
Zpět

Příbramské rodiny si užily Podzimních radovánek

Přidáno 15. 9. 2015
Ilustrační foto
Krásné počasí pomalu končícího léta a výborná nálada vytvořily na začátku září úžasnou atmosféru Podzimních radovánek v Příbrami.
Pro téměř stovku spokojených dětí a zhruba stejné množství dospěláků je v areálu na ,,Nováku“ pořádala Městská organizace KDU-ČSL Příbram. Program vypukl ve čtyři hodiny odpoledne.
 
„Děti absolvovaly deset různých stanovišť, kde si prověřily nejen své vědomosti a znalosti, ale také pohybovou obratnost,“ uvedla Marie Kubová z příbramské organizace KDU-ČSL. Hned na prvním stanovišti tak děti měly hledat kartičky s obrázky hub. Na těch dalších skákaly v pytlích, vyzkoušely si chytání ryb, házení ufa, ale také lov slona, skládání papírových vlaštovek, kopy na branku, skládání sirek do krabičky, ale také například sbíraly brambory. „Na každém stanovišti pak dostaly za splnění úkol sladkost,“ připomněla Marie Kubová. Po úspěšném zdolání všech úkolů každé z dětí obdrželo hračku a také tašku v barvách KDU-ČSL s omalovánkami, blokem, pastelkami, tužkami, propiskou, balonky a s různými pamlsky.  Na závěry si pak všichni opekli špekáčky u připraveného ohně.