KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Archiv 2015 OHROŽUJE NÁS VÍCE ISLAMIZACE NEBO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT?
Zpět

OHROŽUJE NÁS VÍCE ISLAMIZACE NEBO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT?

Přidáno 30. 9. 2015
Ilustrační foto
Přednáška a beseda s PhDr. Ivanem Gabalem, současným poslancem Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, probíhá ve spolupráci s KDU-ČSL Čelakovice.
Přednáška a beseda s politologem a sociologem Ivanem Gabalem, poslancem Parlamentu ČR, místopředsedou výboru pro obranu, členem výboru pro bezpečnost, podvýboru pro migraci a azylovou politiku. Ve svých názorech umí být velice razantní, což se pozitivně odráží na jeho vyjednávacích schopnostech, které aktuálně uplatňuje zejména při řešení konfliktu na Ukrajině, v oblasti islamizace, bezpečnosti Evropy i realizace záchranných misí po celém světě. V otázce vnitrostátní bezpečnosti velmi konstruktivně působí na strukturu a fungování bezpečnostních složek, stejně jako na financování obrany a bezpečnosti naší země. Jeho manželka, Jana Hybášková, bývalá velvyslankyně Evropské unie v Iráku, je od září 2015 velvyslankyní Evropské unie v Namibii.
Beseda s poslanecem PhDr. Ivanem Gabalem, zvoleným za KDU-ČSL , se uskuteční se ve středu 30. 9. 2015 od 17,00 hodin v Síni Jana Zacha Městského muzea v Čelákovicích.